Dragi părinți,

Căutăm un mic jurnalist sau o pereche de mici jurnaliști pricepuți în ale vorbitului, pasionați de cărți și de YouTube, care să ne ajute la documentarea celui mai mare Festival de Lectură pentru copii din România – NARATIV!

Pe cei mici îi așteaptă un weekend plin de aventuri printre cărți și povești, unde vor face cunoștință cu cele mai faimoase personaje din volumele preferate și unde vor învăța cum să dea viață unei povești. Așteptăm de la câștigătorul/câștigătorii noștri să creeze postări în social media & vloguri de la fața locului ce vor fi preluate și pe canalele noastre.

Înscrierile în concurs se fac prin publicarea unui video / vlog pe profilul personal de Facebook, Instagram sau YouTube, în care cei care doresc să se înscrie să ne spună ce ar documenta la NARATIV, folosind hashtagul #jurnalistlaNARATIV. Înscrierile se fac între 12 și 22 noiembrie 2018, printr-un email la adresa concursnarativ@curteaveche.ro unde să ne trimiteți link-ul postării și datele de contact.

Vom anunța câștigătorul până pe 23 noiembrie 2018, mult succes!

Citiți regulamentul aici!