Acțiunile noastre de promovare a lecturii au fost întâmpinate cu interes de oameni minunați din toate colțurile lumii care s-au alăturat acestei cauze demonstrând că nu există granițe pentru dorința de a ajuta.

Dacă simți că datorezi ceva școlii românești, dar te-ai întâlnit cu neajunsurile acesteia și vrei ca generațiile viitoare să aibă șansa unei educații care să le ofere toate cele necesare unui viitor mai bun, atunci te invităm să adopți o școală!

Acțiunile tale se vor concentra pe termen lung asupra unei școli, poate chiar cea în care ai învățat când erai copil, unde alături de echipa noastră vei oferi câte o carte fiecărui elev, vei dota biblioteca școlii și te vei asigura de progresul acestora în cadrul cluburilor de lectură susținute de un responsabil local.

Suntem interesați de progresul real al elevilor din școlile adoptate și, în acest sens, evoluția acestora va fi supravegheată îndeaproape de un sociolog astfel încât evaluarea anuală să poată reflecta îmbunătățiri la nivelul de înțelegere a textului citit și scăderea analfabetismului. Vei fi informat periodic de progresul celor mici pentru a fi martori la creșterea viitoarei generații de cititori!

Maria Spanache și Norbert Nolte

img_8271