Menu
Donatie_de_carte_Asociatia_curtea_Veche1

DESPRE NOI

Asociatia Curtea Veche s-a infiintat in 2014 cu scopul de le promova lectura de placere in randul copiilor. Obiectivele noastre pe termen lung sunt:
√ Formarea obiceiului de a citi in randul copiilor si al familiilor;
√ Scaderea ratei analfabetismului si cresterea gradului de fluenta la citit si vorbit;
√ Facilitarea accesului la carti prin donatii către copiii care provin din familii cu un venit scazut sau cu rude care lucreaza in strainatate.

Vlad-Narativ-01

PROIECTELE NOASTRE

Prin proiectele noastre ne propunem ca toti copiii, indiferent de situatia lor sociala si financiara, sa aiba acces la carti potrivite varstei pe care sa le citeasca cu placere.

copii-01

ECHIPA

Suntem o mana de oameni dedicati unui singur scop - imprietenirea copiilor cu povestile scrise! Impreuna, cautam solutii alternative la problemele si provocarile generatiei digitale.

MISIUNE / VIZIUNE

Consideram ca suntem cu totii responsabili de ceea ce se va intampla cu generatiile viitoare daca astazi copiii inceteaza sa mai citeasca. Viziunea noastra este o lume in care orice copil sa se poata bucura de experienta transformatoare a unei carti citite de placere.

PROIECTE

Banner_CC_mic-01

CARTILE COPILARIEI

CARTILE COPILARIEI: Bazandu-ne pe o colectie deosebita de repovestiri ale marilor titluri din literatura universala, am creat programul national de lectura CARTILE COPILARIEI, adaptat nivelului de intelegere al celor cu varsta intre 7 si 14 ani.

narativ-homepage-01

NARATIV

NARATIV - FESTIVALUL DE LECTURA PENTRU COPII este o sarbatoare a micilor cititori, un eveniment complet cu ateliere originale si creative de lectura distractiva.

Tur-ciclist-homepage-01

TUR CICLIST CARITABIL

Un eveniment unic de fundraising in Romania - am pedalat impreuna 1000 de km, din Sighetu Marmației pana in Constanta, pentru a strange fonduri destinate donatiilor de carte in medii defavorizate.

TESTIMONIALE

  TOP