Menu
Donatie_de_carte_Asociatia_curtea_Veche1

DESPRE NOI

Asociația Curtea Veche s-a înființat în 2014 cu scopul de a promova lectura de plăcere în rândul copiilor. Obiectivele noastre pe termen lung sunt:
√ Formarea obiceiului de a citi în rândul copiilor și al familiilor;
√ Scăderea ratei analfabetismului funcțional și creșterea gradului de fluență la citit și vorbit;
√ Facilitarea accesului la cărți prin donații pentru copiii care provin din familii fără posibilități sau grupuri dezavantajate.

Vlad-Narativ-01

PROIECTELE NOASTRE

Prin proiectele noastre ne propunem ca toți copiii, indiferent de situația lor socială și financiară, să aibă acces la cărți potrivite vârstei pe care să le citească cu placere.

copii-01

ECHIPA

Suntem o mână de oameni dedicați unui singur scop - împrietenirea copiilor cu poveștile scrise! Împreună, cautăm soluții alternative la problemele și provocările generației digitale.

MISIUNE / VIZIUNE

Considerăm că suntem cu toții responsabili de ceea ce se va întâmpla cu generațiile viitoare dacă astăzi copiii încetează să mai citească. Viziunea noastră este o lume în care orice copil să se poata bucura de experiența transformatoare a unei cărți citite de plăcere.

PROIECTE

Banner_CC_mic-01

CĂRȚILE COPILĂRIEI

 CĂRȚILE COPILĂRIEI: Bazându-ne pe o colecție deosebită de repovestiri ale marilor titluri din literatura universală, am creat programul național de lectură CĂRȚILE COPILĂRIEI, adaptat nivelului de înțelegere al celor cu vârsta între 7 și 14 ani.

 

narativ-homepage-01

NARATIV

FESTIVALUL DE LECTURĂ PENTRU COPII

NARATIV – FESTIVALUL DE LECTURĂ PENTRU COPII este o sărbătoare a micilor cititori, un eveniment complet cu ateliere originale și creative de lectură distractivă.

Slider site [Tabara Narativ] CS5 - final-01

NARATIV

TABĂRA DE LECTURĂ PENTRU COPII

 În perioada 26 august – 2 septembrie, echipa noastră alături de personajele Nara și Tiv pleacă spre satul Criț, județul Brașov, unde organizează, cu sprijinul Azomureș, NARATIV – Tabăra de lectură pentru copii.

TESTIMONIALE

  SUS