Pentru a dezvolta cât mai multe proiecte și oferi cărți cât mai multor copii din România, inițiem diverse activități de fundraising:

PARTENERIAT CENTRUL EDUCAȚIONAL STEP BY STEP

Parteneriat Centrul educațional Step by Step ( decembrie 2014 – prezent )
Alături de Centrul educațional Step by Step organizăm momente de lectură pentru elevi și strângem fonduri cu ajutorul cărora oferim volume școlilor din mediul rural.

CONCERT CARITABIL

Concert caritabil LOREDANA și banda Agurida la New York (mai 2016).

PARTENERIAT INTERNATIONAL BRITISH SCHOOL OF BUCHAREST

Parteneriat International British School of Bucharest (decembrie 2014 – prezent)
Elevii International British School of Bucharest ajută la strângerea de donații prin organizarea unor acțiuni interne cu ajutorul cărora fondurile colectate contribuie la oferirea de volume unor școli din mediul rural.

TRIATHLON MAMAIA CHALLENGE

Proba Ștafetă Sprint la Triathlon Mamaia Challenge (septembrie) 2014
ASR Principele Nicolae al României și reprezentanții Asociației Curtea Veche au concurat la proba Ștafetă Sprint: 750 metri înot (Alex Moise), 20 de kilometri ciclism (Principele Nicolae) și 5 km alergare (Maria Desmirean).

TRIKIDS CHALLENGE. FAMILY FUN RUN

Familia Esca-Eram, echipa TRii Moldoveni și familia Stoica au alergat câte 300 m pentru atragerea atenției asupra importanței sportului și a lecturii pentru un stil de viață sănătos.

TUR CICLIST CARITABIL (APRILIE - MAI 2015)

Alături de personalități publice și cicliști pasionați din mediul de business am străbătut România, din Sighetul Marmației până în Constanța, pentru a promova cititul și sportul, dar și pentru a strânge fondurile necesare unor donații de carte și înființări de cluburi de lectură CĂRȚILE COPILĂRIEI în mediile defavorizate. Am organizat evenimente speciale cu ajutorul comunității locale în orașele: Sighetu Marmației, Dej, Cluj Napoca, Alba Iulia, Sibiu, Brașov, Sinaia, București, Călărași, Constanța.