Menu

Ne-am propus să le arătăm tuturor copiilor din București că fiecare carte e o aventură care merită trăită! Iar părinților și profesorilor vrem să le amintim că cititorii nu se nasc, se educă. Așa că am organizat primul festival dedicat lecturii, un eveniment anual dedicat micilor cititori care cuprinde ateliere originale și creative de lectură interactivă.

Pentru copii

Pentru copii

Cum transformi o carte într-o piesă de teatru? Cum ar suna coloana sonoră a cărții tale preferate? Cum ar arăta Ulise dacă ar fi eroul propriului sau comic-book? Descoperim împreună în atelierele pentru copii de la NARATIV.

Pentru părinți

Pentru părinți

De ce e importantă lectura în dezvoltarea copilului, atât cognitivă cât și emoțională și cum îi putem motiva pe cei mici să citească, pe termen lung sunt informații pe care le descoperim de la consilieri în educație și psihoterapeuți.

Pentru profesori

Pentru profesori

Care sunt cele mai eficiente strategii educaționale pentru creșterea fluenței și a motivației elevilor pentru lectură, descoperim alături de experții din asociații și organizații care activează în domeniu.

Ediția 2017

afis_narativ_2017

Colegiul Național „Cantemir Vodă”

Ediția 2016

afis_narativ-2016

Școala Centrală

Ediția 2015

rsz_afis_narativ_[dimensiuni_elevate_-01_converted

Librăria Cărturești Verona

  SUS