La ediția din 2017 a Premiilor de Excelență Itsy Bitsy au fost premiați oameni care au pus multă energie și suflet în slujba copiilor tot anul 2016, în proiecte care au adus schimbări în bine pentru familiile din România. Ne bucurăm foarte mult că printre aceștia ne-am numărat și noi!

Pentru categoria „Proiecte artistice pentru familie” am concurat cu NARATIV – Festivalul de lectură pentru copii alături de proiecte cu tradiție precum Kinodiseea – Festivalul Internațional de Film pentru Copii și Animest – Festivalul Internațional de Film de Animație. Pentru categoria “Îmi pasă – proiecte de responsabilitate socială, cultură și educație”, asociația noastră a concurat cu organizații de mari dimensiuni precum OMV Petrom și Green Revolution.

Gala de Excelență Itsy Bitsy este organizată de 2 ani și acordă premii unor persoane sau instituții în cadrul a 15 categorii care acoperă activitatea din diverse arii culturale, de la proiecte educaționale la cele din domeniul artistic.

Mulțumim tuturor celor care ne sprijină în inițiativele noastre și continuăm să promovăm lectura de plăcere în rândul celor mici cu proiecte la fel de frumoase și ambițioase!