Menu

Doar împreună putem schimba viața celor mici și crește nivelul de educație din România.

Donează

Poţi ajuta un copil din mediile defavorizate să fie inclus în programul naţional de lectură “Cărţile copilăriei”! Contribuţia ta poate să ne ajute să-i oferim unui copil prima lui carte, o primă şansă la un viitor mai bun.

REDIRECȚIONEAZĂ

Conform legii Statului Român, ai dreptul să redirecţionezi 2% din impozit în calitate de persoană fizică şi până la 20% din impozit în calitate de companie, către o cauză pe care o susţii. Decide singur unde se duc banii tăi.

REDIRECȚIONEAZĂ

Redirecţionarea unui procent din impozit către Asociaţia Curtea Veche nu reprezintă o sponsorizare sau donaţie privată, ci un sprijin pe termen lung pe care îl oferi societăţii româneşti.

Persoană fizică

Cum poți completa și trimite online:
– Descarcă formularul de mai jos
– Completează secțiunea I. Date de identificare a contribuabilului
– Semnează folosind semnătura olografă în căsuța Semnătură contribuabil
– Trimite-l pe adresa contact@asociatiacurteaveche.ro până pe 15 mai 2022
Află mai multe

Sunt copii care nu au avut niciodată o carte doar a lor, în afara manualului școlar. Donează și împreună le putem dărui poveștile potrivite vârstei!

Companie

Dacă reprezentaţi o companie şi doriţi să redirecţionaţi 20% din impozit către Asociaţia Curtea Veche, vă stăm la dispoziţie pentru a răspunde la orice întrebări aţi avea legate de acest proces şi de felul în care vor fi folosiţi banii afacerii dvs.

  SUS