Menu

Doar împreună putem schimba viața celor mici și crește nivelul de educație din România.

Donează

Poţi ajuta un copil din mediile defavorizate să fie inclus în programul naţional de lectură “Cărţile copilăriei”! Contribuţia ta poate să ne ajute să-i oferim unui copil prima lui carte, o primă şansă la un viitor mai bun.

VOLUNTARIAT

Dacă îţi place să lucrezi cu copii, te simţi la locul tău într-o atmosferă de lucru care te provoacă să găseşti soluţii creative la probleme complexe, avem nevoie de tine. În România, activitatea de voluntariat este reglementată prin lege.

REDIRECȚIONEAZĂ

Conform legii Statului Român, ai dreptul să redirecţionezi 2% din impozit în calitate de persoană fizică şi până la 20% din impozit în calitate de companie, către o cauză pe care o susţii. Decide singur unde se duc banii tăi.

REDIRECȚIONEAZĂ

Redirecţionarea unui procent din impozit către Asociaţia Curtea Veche nu reprezintă o sponsorizare sau donaţie privată, ci un sprijin pe termen lung pe care îl oferi societăţii româneşti.

Persoană fizică

Descarcă de mai jos Declaraţia 230. Trimite formularul la Administraţia Financiară de care aparţii până la 15 martie 2019: formularul se poate depune direct, prin poştă cu scrisoare recomandată (confirmare de primire) sau prin intermediul serviciului „Spaţiul privat virtual”. În cazul în care îţi convingi prietenii să se alăture cauzei noastre, trimitem un voluntar către tine pentru a ridica formularele şi, ulterior, le vom trimite noi către administraţiile financiare aferente.

Citește mai multe aici.

Sunt copii care nu au avut niciodată o carte doar a lor, în afara manualului școlar. Donează și împreună le putem dărui poveștile potrivite vârstei!

Companie

Dacă reprezentaţi o companie şi doriţi să redirecţionaţi 20% din impozit către Asociaţia Curtea Veche, vă stăm la dispoziţie pentru a răspunde la orice întrebări aţi avea legate de acest proces şi de felul în care vor fi folosiţi banii afacerii dvs.

  SUS